home 2024. május 01., Fülöp napja
Online előfizetés
Három érem Belgrád nyílt bajnokságán
Tóth Tibor
2024.01.22.
LXXIX. évf. 3. szám
Három érem Belgrád nyílt bajnokságán

A Spartacus atlétái három érmet nyertek Belgrád fedett pályás nyílt bajnokságán.

A legjobb eredményt Darijo Bašić Palković érte el, aki 800 méteren 1:52,81-es idővel diadalmaskodott, és ezzel biztosította a helyét a válogatottban a Szerbia—Horvátország—Szlovénia-hármasviadalra, melyet a hét közepén tartanak. Ugyanebben a futamban a Spartacus új tagja, az idősebb junior korú Veljko Vasiljević 1:56,48-as egyéni csúccsal bronzérmet nyert a felnőttek között. A harmadik szabadkai érmet Sofija Dobrički nyerte, miután idei első versenyén 58,66-nal ezüstérmet nyert 400 méteren. Az atlétákat Kőrösi József és Zvezdan Kalmar készítette fel a versenyre.

Fotók: Spartacus Atlétikaklub

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..