home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Három arany Soroksáron
(T. T.)
2015.04.07.
LXX. évf. 14. szám
Három arany Soroksáron

Kiválóan szerepeltek a Spartacus súlyemelői Budapesten, a XVIII. Soroksár Kupa elnevezésű versenyen. Rozsnyik Ervin másodedző vezetésével a szabadkai csapat mindhárom versenyzője aranyérmet szerzett

Kiválóan szerepeltek a Spartacus súlyemelői Budapesten, a XVIII. Soroksár Kupa elnevezésű versenyen, melyen magyar, cseh, német, holland, szlovák, litván, ukrán, lengyel, svájci, finn és horvát súlyemelők is részt vettek. Rozsnyik Ervin másodedző vezetésével a szabadkai csapat mindhárom versenyzője aranyérmet szerzett, hiszen a 77 kg-ban indult Kanizsai Áron (115 + 142, 257 kg), a 85 kg-ban versenyző Árokszállási Ervin (107 + 137, 244 kg) és a +105 kg-os kategóriában pódiumra lépő Miloš Kodžo (114 + 137, 251 kg) is a dobogó legfelső fokára állhatott. A legjobb ifjúsági versenyzőnek a 324 Sinclair-pontot szerzett Kanizsai Áron bizonyult, aki húsz ponttal előzte meg a második helyezett litván súlyemelőt.


Hárman három aranyat gyűjtöttek (balról jobbra): Miloš Kodžo, Kanizsai Áron, Árokszállási Ervin — Rozsnyik Ervin másodedzővel 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..