home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Harang csendül, ének zendül
(Tha)
2014.12.17.
LXIX. évf. 51. szám

A csókai Művelődési és Oktatási Központ és a Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület december 23-án tartja meg karácsonyi műsorát a Művelődési Ház színháztermében.

A program első részében, 17 órai kezdettel, a Móra Ferenc MME szakcsoportjai: a Sóvirág és a Ciróka tánccsoport, a Topogó és a Csicsergők gyermekcsoport, a Füzike leánykar, a Pöngetyű és a Barna gesztenye citeracsoport mutatkoznak be.

A második rész a Rákóczi férfikórus, a Csalogány asszonykórus, a Pannónia férfikórus és a csókai Szentháromság-plébánia Pro Musica Sacra vegyes kórusa közös műsorszámával kezdődik. Fellépnek még a Kék cinkék irodalmi csoport tagjai, Csipak Noémi népdalénekes, Mészáros Martin előadóművész, valamint Kovács Éva és tanítványa, Losonc Inez, akik népszerű musicalrészleteket adnak elő.

Az ünnepi összeállítás végén a felvidéki, galántai Arcok énekegyüttes koncertjét élvezhetik az érdeklődők.  

Kísérőrendezvényként a Művelődési Ház előcsarnokában a Móra Ferenc MME gyűjtők és a Százszorszép kézimunkacsoport kiállítási anyaga tekinthető meg.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..