home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Hamarosan rendeződhet a helyzet Óbecsén
Pannon RTV
2023.03.10.
LXXVIII. évf. 10. szám
Hamarosan rendeződhet a helyzet Óbecsén

Akár már szombatra megszűnhet a gázszivárgás miatt elrendelt rendkívüli helyzet Óbecsén. A gondokat okozó csöveket már eltávolították és ma reggelre felállították a speciális cementbefecskendező gépet is a szakemberek – nyilatkozta a Szabadkai Magyar Rádiónak Kiss Igor, az óbecsei községi képviselő-testület elnöke.

Az újvidéki szakemberek talajelemzést végeznek, majd ezt követően cementkeveréket fecskendeznek be 200 méter mélyre, ezzel elzárva a már nem működő kutat, amelyen felszökött a gáz. Végül 25 órás biztonsági ügyeletet tartanak, mely során ellenőrzik, van-e további szivárgás.

Elhangzott, akár már szombatra megszűnhet a rendkívüli helyzet, és visszaállhat az élet a rendes kerékvágásba Óbecsén, hétfőtől pedig folytatódhat az oktatás az alsóvárosi óvodában és iskolában.

Fotók forrása: Kiss Igor Facebook-oldala

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..