home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Hamarosan megrendezik a 2022 perces focit
Kartali Róbert
2022.11.15.
LXXVII. évf. 45. szám
Hamarosan megrendezik a 2022 perces focit

Két év kihagyás után az idén újra megrendezik a hatalmas népszerűségnek örvendő 2022 perces focit. Az érdeklődők péntekig tudnak jelentkezni, de a csapatok létszáma korlátozott, így nem érdemes ezt az utolsó pillanatra halasztani.

A VMSZ Ifjúsági Fórumának sporteseménye az idén (2022 lévén) 2022 percig, megállás nélkül tart majd a zentai Sportcsarnokban. A kezdőrúgás 2022. november 26-án, szombaton 9 órakor történik meg, és az utolsó meccset vasárnap 18.42-kor fújják le. A rendezvényre amatőr csapatok jelentkezését várják, melyek 5 + 1 felállásban kerülnek pályára, valamint legfeljebb 10 főből állhatnak. Mezekről mindenkinek magának kell gondoskodnia. A játékosok névsora a sikeres regisztráció után a torna kezdéséig módosítható. A meccsek 2 x 10 percig tartanak majd. A zentai Sportcsarnokban alvásra is van lehetőség. A torna alatt pedig minden csapat számára gondoskodnak az étkezésről. A Sportcsarnokban megtalálható standnál további harapnivalók és italok lesznek vásárolhatóak. A benevezési díj együttesenként 4000 dinár, melyet a jelentkezés alkalmával lehet befizetni.️ Az első három helyen végzettek pénzjutalomban részesülnek. A 3. helyezett 10 000 dinárt, a 2. helyen végzett 20 000 dinárt, míg a legjobb csapat 40 000 dinárt vihet haza. Ezenfelül több különdíj is gazdára vár, hiszen megválasztják a torna legjobb játékosát, kapusát és gólkirályát is. A jelentkezési határidő pénteken jár le, az érdeklődők részvételi szándékukat a 2022.foci@gmail.com e-mail-címen jelezhetik.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..