home 2024. május 20., Bernát napja
Online előfizetés
Hamarosan kezdődnek az egyeztetések a leendő szerb kormányról
2024.02.21.
LXXIX. évf. 8. szám
Hamarosan kezdődnek az egyeztetések a leendő szerb kormányról

Az alkotmánnyal összhangban hétfőn megkezdődnek az egyeztetések a leendő szerb kormányról – jelentette be Aleksandar Vučić szerb államfő a Szerbiai RTV vengdégeként.

A belgrádi választásokra kitérve azt mondta, ha nem lesz legitim többség, akkor új voksolásra kerül sor a szerb fővárosban. Március elsején dől el, lesznek-e új választások Belgrádban.

Vučić az infrastrukturális fejlesztésekről is szólt. Hisz abban, hogy szeptember végéig sikerül befejezni az Újvidék–Szabadka vasútvonalat, és decemberben megindul a forgalom ezen a szakaszon.

Bejelentette, tovább nem emelkedhet az energiahordozók ára, mert ellenkező esetben Szerbia gazdasága elveszítené a versenyképességét.

A szerbiai fizetések rövid idő alatt gyorsan emelkedtek, de a nyugdíjak növekedésén tovább kell dolgozni – szögezte le Vučić.

Forrás: Szerbiai RTV, Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..