home 2024. május 18., Erik napja
Online előfizetés
Hagyományaink őrzői
(—)
2013.02.27.
LXVIII. évf. 9. szám
Hagyományaink őrzői

Szombaton immár tizedik alkalommal csendültek fel az ismert és kevésbé ismert vőfélyrigmusok a palicsi Takács-teremben megtartott Vajdasági vőfélytalálkozón.

Szombaton immár tizedik alkalommal csendültek fel az ismert és kevésbé ismert vőfélyrigmusok a palicsi Takács-teremben megtartott Vajdasági vőfélytalálkozón. A Kishegyesről, Szabadkáról, Palicsról, Horgosról, Csantavérről, Zentáról, Felsőhegyről és Muzslyáról érkezett 15 vőfélyt és a termet zsúfolásig megtöltő vendégsereget Kovács János, a vőfélytalálkozó főszervezője köszöntötte.
— Örömömre szolgál, hogy sikerült megszerveznem a tizedik vőfélytalálkozót is. Tíz éve álmodni sem mertem arról, hogy egyszer elérkezünk a tizedik találkozóhoz. Sajnos, egészségi állapotom két alkalommal is cserbenhagyott, legutóbb néhány napja, de megyünk tovább. Hagyományainkat átadjuk a fiataloknak, kötelességünk, hogy ne kihűlt hamut, hanem égő parazsat adjunk a kezükbe, amiből ők lángot lobbanthatnak — mondta a főszervező.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..