home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Hadviselés edzéstervekkel és egyéb cuccokkal
Dudás Viktor
2021.07.07.
LXXVI. évf. 27. szám
Hadviselés edzéstervekkel és egyéb cuccokkal

Pontosan egy évvel ezelőtt kezdtem el foglalkozni az egészséges életmóddal. Az unokaöcsém születése napján fogyasztottam utoljára töményet, azt is csak azért, mert a drágalátos bátyám kitagadott volna a családból, ha nem iszom a kis lurkó egészségére. Tavaly augusztustól egészen februárig edzőteremben töltöttem a heteim egy — nem egészen meghatározó — részét, ergo nem jártam eleget, mégis látható eredménye lett a súlyemelésnek és az azóta is tartó, itthoni gyakorlásnak. 10 kilótól szabadultam meg, ami természetesen nem mondható soknak, de kijelenthetem, hogy tartós lett a változás. Intim és nagyzoló információknak tűnhetnek ezek, de fontosnak tartom megosztani az olvasóközönségemmel, illetve a hetilap olvasótáborával, mert csak egy kicsit változtattam azért, hogy jobban érezzem magam.

A jegyzet további részében pedig leírom, hogyan iratkozhatnak fel az edzésprogramomra, hogy önök is megszabaduljanak 30 kilótól, akár már három hónap alatt.

De mielőtt ezt megtenném, komolyra fordítanám a szót, és szeretnék szólni az Instagramot és úgy általánosságban az internet minden zugát megtöltő, pénzéhes, magukat edzőknek képzelő kuruzslókról, akik a legtöbbször túlárazott termékeket, a legjobb esetben is csak közepes minőségű ételkiegészítőket és edzésterveket árulnak, természetesen mindezt busásan megfizettetve.

Sohasem szándékoztam nagyobb összeget kiadni egy olyan termékre, amelynek nem néztem tüzetesen utána. Nem akartam, de ez nem azt jelenti, hogy nem is tettem. Számos hely a tudatos vásárlásra figyelmeztet, de egy hosszabb cikket vagy leírást, mely azt taglalja, hogy hogyan ne, azt hajlamosak vagyunk ösztönösen (?) átugrani. Ne tegyük. Gondoljunk csak azokra a videókra, amelyekben a házigazdák azt ecsetelik, hogy milyen sok haszontalanságot vásároltak bizonyos internetes áruházakból, csak azért, mert. Vajon miért lehet ezekből a videókból olyan sok? Talán mindegyik képes elsajátíttatni egy olyan készséget, amelyet felhasználhatunk a mindennapokban az életünk egyszerűbbé tétele érdekében? Nem. Szórakoztató köntösbe csomagolt, boltkórosokat nevelő mögöttes tartalmuk van, mely megkönnyíti az eszetlen kiadások elviselését.

Sajnos nem vagyok teljesen tudatos vásárló. A gyengéim a műszaki cuccok, melyeknek a legtöbbjét a beszerzés után nem használom ki. Továbbra is tudom, hogy milyen értéket képvisel számomra, de szúrja a szemem, hogy csak a port fogja. Még szerencse, hogy sok fiók van a lakásban, így számos helyre elrejthetem a gyenge pillanataim eredményeit.

10 kilótól megszabadulni gyerekjátéknak tűnik egy ilyen piszkosan játszó elmejátékkal szemben, de attól még próbálkozhatok a jövőben.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..