home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Ha a szorgos kezek összefognak
Borbély Tivadar
2019.04.27.
LXXIV. évf. 17. szám
Ha a szorgos kezek összefognak

Tavaszi takarítás volt Muzslyán


B. T. és H. M. felvételei

A Föld-napját a környezetvédelem iránt elkötelezett földlakók világszerte április 22-én ünneplik meg, amikor is a környezetkímélő gondolkodást, magatartást és eljárásokat népszerűsítik.  Muzslyán ez elmúlt napokban tavaszi nagytakarítást rendeztek.

Az önkéntes munkában részt vettek a civilszervezetek tagjai — a RÉMUSZ-Hagyományápolók Egyesülete, a Lehel Női Kézilabdaklub fiatal játékosai, a Muzslai Petőfi Sándor MME, az Önkéntes Tűzoltók Testülete, a Vöröskereszt helyi szervezete, a MAKK és a nyugdíjas-egyesületek —, a helyi közösség tanácsának képviselői, a VMSZ helyi tagozata és azok a polgárok, akik szívügyüknek érzik a falu tisztaságát.

A szorgos kezű falubeliek a többi közt füvet kaszáltak, összeszedték a szemetet, virágot ültettek, festettek, meszeltek és tataroztak.

A sikeres megmozdulásban mintegy százan vettek részt, munkájuk eredményeként pedig szebb, tisztább, rendezettebb környezetben élhetik mindennapjaikat a muzslyaiak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..