home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Gyűjtés Rideg Emese javára
2023.02.14.
LXXVIII. évf. 6. szám
Gyűjtés Rideg Emese javára

Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája gyűjtési akciót szervez a magyarkanizsai Rideg Emese javára, akinek egy hétvégi tűzesetben leégett a háza. Az építőanyag és egyéb adományt péntektől lehet majd átadni a Tisza-parti strandháznál. Ivanović Laurát, az ifjúsági iroda koordinátorát a részletekről Németh Ernő Magyarkanizsa Önkormányzatának sajtós munkatársa kérdezte.

–Rideg Emesének, Mesinek egy tűzben lett oda mindene, ugyanis leégett a háza. Szeretnénk megkérni mindenkit, akinek van rá lehetősége, járuljon hozzá ahhoz, hogy Emese minél előbb vissza tudjon költözni a házába.

Erre a célra szervezünk egy háromnapos gyűjtési akciót lent a Strandháznál, ahova el lehet hozni a pénzadományokat, illetve építkezési anyagot, berendezési tárgyakat, bútorokat is fel lehet kínálni. A megmozdulás időpontjai: pénteken 14–18, szombaton és vasárnap 10 és 18 óra között.

Aki nem tud eljönni a megadott időpontokban a Strandházhoz, a donációt befizetheti Emese számlájára: 325930070556063007.

Ivanović Laura elmondta, nagyon büszke a magyarkanizsaiakra, mert alig pár órája tették közzé a felhívást és már érkeztek felajánlások, de természetesen várják a további segítséget.  Mutassuk meg, hogy létezik összefogás és ki tudunk állni egymásért! – üzenik a fiatalok.

További részletek: https://www.facebook.com/OZ.kanjiza

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..