home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Győzelem
Szilágyi Edit
2008.01.16.
LXIII. évf. 3. szám
Győzelem

Január 12-én, az óbecsei Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesületben lakossági fórum vendége volt Pásztor István, a Magyar Koalíció elnökjelöltje, dr. Páll Sándor, a VMDK elnöke, Ágoston András, a VMDP elnöke, a koalíció képviselői, valamint Pásztor Bálint és dr. Varga László parlamenti kép...

Január 12-én, az óbecsei Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesületben lakossági fórum vendége volt Pásztor István, a Magyar Koalíció elnökjelöltje, dr. Páll Sándor, a VMDK elnöke, Ágoston András, a VMDP elnöke, a koalíció képviselői, valamint Pásztor Bálint és dr. Varga László parlamenti képviselők Szilágyi Dorottya kampányfőnökkel együtt.
A lakossági fórum részvevőit Knézi Péter alpolgármester köszöntötte. Kiemelte, hogy az összefogás mellett döntő pártok elérték azt a szervezettségi szintet, amelyre a magyar nemzetiségű választópolgárok már régóta vártak. A végeredmény mindenképpen győzelem lesz, az összefogás eddig nem tapasztalt győzelme.
Nagy tapsot váltott ki a zsúfolásig megtelt teremben Pásztor István megjelenése, illetve a bevezető szöveg első mondata, mely szerint a Magyar Koalíciót a vajdasági magyar közösség alkotja.
A koalíciót képező pártelnökök felszólalása után a jelenlevők kérdéseket tettek fel, és támogatásukról biztosították az elnökjelöltet.
Zárszavában Knézi Péter megállapította, hogy Pásztor István jelképpé vált a magyarság körében, az összefogás és a remény jelképévé.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..