Győzelem

Kedves olvasó,

Alábbi cikkünk weboldalunk előző változatából automatizálva került áthelyezésre, így szövegformázási és megjelenítési hibák előfordulhatnak. Megértésüket köszönjük!

Győzelem

Január 12-én, az óbecsei Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesületben lakossági fórum vendége volt Pásztor István, a Magyar Koalíció elnökjelöltje, dr. Páll Sándor, a VMDK elnöke, Ágoston András, a VMDP elnöke, a koalíció képviselői, valamint Pásztor Bálint és dr. Varga László parlamenti kép...

Január 12-én, az óbecsei Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesületben lakossági fórum vendége volt Pásztor István, a Magyar Koalíció elnökjelöltje, dr. Páll Sándor, a VMDK elnöke, Ágoston András, a VMDP elnöke, a koalíció képviselői, valamint Pásztor Bálint és dr. Varga László parlamenti képviselők Szilágyi Dorottya kampányfőnökkel együtt.
A lakossági fórum részvevőit Knézi Péter alpolgármester köszöntötte. Kiemelte, hogy az összefogás mellett döntő pártok elérték azt a szervezettségi szintet, amelyre a magyar nemzetiségű választópolgárok már régóta vártak. A végeredmény mindenképpen győzelem lesz, az összefogás eddig nem tapasztalt győzelme.
Nagy tapsot váltott ki a zsúfolásig megtelt teremben Pásztor István megjelenése, illetve a bevezető szöveg első mondata, mely szerint a Magyar Koalíciót a vajdasági magyar közösség alkotja.
A koalíciót képező pártelnökök felszólalása után a jelenlevők kérdéseket tettek fel, és támogatásukról biztosították az elnökjelöltet.
Zárszavában Knézi Péter megállapította, hogy Pásztor István jelképpé vált a magyarság körében, az összefogás és a remény jelképévé.

Címkék: Győzelem
Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Körkép rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Győzelem
Körkép
  • Szerkesztőségi hírösszefoglaló
  • 2010.09.29.
  • LXV. évfolyam 39. szám
Győzelem
Körkép
  • H. Á.
  • 2010.07.28.
  • LXV. évfolyam 30. szám
Facebook

Támogatóink