home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Gyógyulj meg, Olivér!
Tóth Lívia
2020.10.26.
LXXV. évf. 43. szám
Gyógyulj meg, Olivér!

A Sakktivity játékos sakkvetélkedőn minden alkalommal megvalósul Vajdaság egyik legnagyobb összefogása. 2020-ban is 8 közismert személy vállalta térítésmentesen a közös játékot.

Az esemény sztárvendégei minden évben a Budapesti Sakkmúzeum számára aláírnak egy Sakktivity posztert, amely a múzeum állandó kiállításának részét képezi.

A 2020-as rendezvényen BRASNYÓ Zoltán rádiós műsorvezető, SZERDA Zsófia újságíró, KOVÁCS NEMES Andor színművész, PESTI Emma festőművész, PESITZ Mónika színésznő, jelmeztervező, SUTUS Áron művelődésszervező, FACKOVIĆ Melissza rádiós műsorvezető, VARGA Iván jazz-zongora tanár, előadóművész és a vetélkedő házigazdája AGÁRDI Gábor írta alá a plakátot, amelyet a szervezők a Vajdasági jótékonysági licit csoportban a bajmoki Pál Gajódi Olivér gyógyulásáért ajánlottak fel.

A licitet a Hét Nap szerkesztősége nyerte meg. A posztert Rózsa Zsombor, a Sakktivity szervezője adta át László Edit igazgatónak és Tóth Lívia főszerkesztőnek.


Hodolik Boglárka felvétele

Fényképezte: Hodolik Boglárka

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..