home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Gyógyszeripari technikusi szak is nyílik
Vegyészeti-Technológiai Iskola
2017.06.20.
LXXII. évf. 24. szám
Gyógyszeripari technikusi szak is nyílik

Az oktatási minisztérium határozata alapján a 2017/2018-as tanévre szóló beiratkozási terv keretében a szabadkai Vegyészeti-Technológiai Iskolában — a már jóváhagyott élelmiszeripari technikusi, valamint a ruhamodellező szak mellett — engedélyt nyert a gyógyszeripari technikusi szak megnyitása is. 30 diák jelentkezését várjuk ebbe az osztályba. A képzés négy évig tart.

A szabadkai Vegyészeti-Technológiai Iskola diákjai a szerbiai köztársasági kémia versenyen kimagasló eredményeket értek el, így iskolánk Szerbia legjobb vegyészeti iskolája. Méltán hirdetjük és állítjuk, itt a továbbtanuláshoz is jó alapot biztosítunk, de a gyakorlati munka végzésére is nagy gondot fordítunk.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..