home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Gyermekhét Óbecsén
Koncz Erzsébet
2008.10.22.
LXIII. évf. 43. szám
Gyermekhét Óbecsén

Sárvári Árpád gitárjátékkal szórakoztatta a közönségetŠormaz Izabella tanítónő, Óbecse Gyermekbarát Egyesületének az elnöke és a szervezőbizottság változatos, színes programot dolgozott ki a gyermekhét megünneplésére.
Mutasd csak!A hét folyamán volt filmvetítés, focimérkőzések...

Sárvári Árpád gitárjátékkal szórakoztatta a közönséget

Šormaz Izabella tanítónő, Óbecse Gyermekbarát Egyesületének az elnöke és a szervezőbizottság változatos, színes programot dolgozott ki a gyermekhét megünneplésére.

Mutasd csak!

A hét folyamán volt filmvetítés, focimérkőzések, Gyermekek a gyermekekért elnevezésű gyűjtési akció a hátrányos helyzetű diákok megsegítésére. Knézi Péter polgármester ellátogatott a gyerekekhez, és ugyanő fogadta őket a községházán is.

Anyu, én is szeretnék csúszdázni!

Sor került a Cserebere kirakodóvásárra. Mindenki, akinek volt megunt játéka, fölösleges tanfölszerelése, elhozta, hogy eladja. Csakugyan kirakodóvásárra hasonlított a város Főtere.

Aki csinos, az hamarabb eladja portékáját...

Tartottak Ki mit tud?-vetélkedőt is az óbecsei diákok, a bácsföldváriak és a péterréveiek föllépésével. Ritmikai táncokkal, karatebemutatóval, énekszámokkal, gitár- és tamburajátékkal, humoros előadásokkal szórakoztatták a közönséget. Föllépett: Sárkány Krisztina, Magyar Réka, Csonka Balázs, Maja Segedinac, Mester Rita, Másity Teodóra, Kereskes Izabella, Ognjen Ratković, Surányi Klaudia, Kóródi Lilla, Isidora Višković, Mirilov Tatjana, Kokot Krisztina, Đina Konstantin, Tamara Nikolić, Marijana Vukas, Sárvári Árpád, Alimanović Denis, Petrović Stojan, Bojana Ivanis, Gulyás Gabriella, Katarina Pavlović, Szécsényi Zsuzsanna, Szécsényi Emese, Szilágyi Ilonka, Mennel Kristóf, Jovana Beatović, Galetić Ksenija, Jovanović Stefanija, Jeremić Željana, Szögi Valentina, Radišić Svetlana és Petrović Tajson.
Ezután következett az éjfélig tartó zene!

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..