home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Gyakorlati segítség a pályázóknak
Józó Mónika
2007.08.01.
LXII. évf. 31. szám
Gyakorlati segítség a pályázóknak

A pályázati lehetőségekről, a belpolitikai helyzetről és a megújult Vajdasági Magyar Szövetség törekvéseiről esett szó nemrégiben Adán, a VMSZ lakossági fórumán.A Városháza dísztermében László Gizellának, a helyi szervezet elnökének a pályázatok jelentőségéről és az ehhez kapcsolódó ismerete...

A pályázati lehetőségekről, a belpolitikai helyzetről és a megújult Vajdasági Magyar Szövetség törekvéseiről esett szó nemrégiben Adán, a VMSZ lakossági fórumán.
A Városháza dísztermében László Gizellának, a helyi szervezet elnökének a pályázatok jelentőségéről és az ehhez kapcsolódó ismeretek fontosságáról szóló beszámolója után bemutatkozott Kovács Elvira, a VMSZ új köztársasági parlamenti képviselője, aki elsősorban az egészségvédelem és a szociálpolitika terén képviseli majd a vajdasági magyarság érdekeit.
Varga László köztársasági képviselő beszámolt a parlament eddigi munkájáról, kiemelve, hogy mindeddig a kisebbséget és a Vajdaságot érintő kérdésekről nem esett szó, és noha számos kisebbségi képviselő bekerült a parlamentbe, a kisebbség érdekei, problémái mégis háttérbe szorulnak.
A Vajdasági Magyar Szövetség nyitottságra törekszik, arra, hogy a párt tagjai mindig, mindenki számára elérhetőek, megkereshetőek és elszámoltathatóak legyenek - hangsúlyozta Pásztor Bálint köztársasági képviselő, aki beszámolójában a konkrét elvárások és elsősorban a pályázatíráshoz nyújtott gyakorlati segítség fontosságára is felhívta a figyelmet.
Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke elmondta: a párt szeretne minél erősebbé válni, ezért a politizálás tartalmát megújítva, a klasszikus kisebbségvédelmi törvények mellett az életszerű kérdésekkel is foglalkozva, nyitottabbá válva, a többi magyar párttal és szervezettel együttműködve, új tenni akaró emberek toborzásával igyekszik újra felépíteni az embereknek a párt iránt érzett bizalmát. A VMSZ elnöke ezután szólt a jelenlegi pályázati lehetőségekről is, majd megválaszolta a közönség soraiból érkező kérdéseket.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..