home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Gratuláció a pedagógusok napja alkalmából
2022.11.08.
LXXVII. évf. 44. szám
Gratuláció a pedagógusok napja alkalmából

Szakállas Zsolt, a Tartományi Kormány alelnöke, tartományi oktatási, jogalkotási, közigazgatási és nemzeti kisebbségi — nemzeti közösségi titkár köszöntötte a tanügyi dolgozókat a pedagógusok napja alkalmából.

A médiának eljuttatott közleményben megköszöni a pedagógusoknak azt a munkát és erőfeszítést, amelyet azért tesznek, hogy a gyermekeket a lehető legmegfelelőbb módon neveljék és felkészítsék az életre, ebben a kihívásokkal teli időszakban, amikor a hagyományos emberi értékek veszítenek a jelentőségükből.

„Gratulálok az energiájukhoz, lelkesedésükhöz és kitartásukhoz, hogy a tudomány szószólói legyenek, és nap mint nap lépést tartsanak az idővel és a minket körülvevő világgal.

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a tudományra és az oktatásra eszközöket kell fordítani, mert ez a jövő záloga. Gyermekeink sorsa tőlünk függ, ideális feltételeket kell teremtenünk a fejlődésükhöz.

A tartományi oktatási titkárság elismeri a tanárok és a gyermekek elvárásainak a fontosságát. Tevékenységeikben a szövetségeseik maradunk, hogy minden lehetséges támogatást megadjunk a jövő generációja nevelési és oktatási színvonalának javításához. Tekintettel arra, hogy ugyanazok a célok vezérelnek bennünket, a siker garantált, és közösen leküzdjük az útközben felmerülő akadályokat” — írja Szakállas Zsolt, és sok sikert kíván a pedagógusoknak a további munkájukhoz! 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..