home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Görögország, te drága!
Martinek Imre
2006.07.19.
LXI. évf. 29. szám

Ha munkát keresel, akár újat, akár jobbat, és az Infostud adatbázisában van letétbe helyezett életrajzod (CV), illetve 2006. július 30-ával bezárólag be is szándékozol lépni ebbe, a munkaadók által is előszeretettel böngészgetett rendszerbe, potenciális nyertese lehetsz egy görögországi útnak. Ponto...

Ha munkát keresel, akár újat, akár jobbat, és az Infostud adatbázisában van letétbe helyezett életrajzod (CV), illetve 2006. július 30-ával bezárólag be is szándékozol lépni ebbe, a munkaadók által is előszeretettel böngészgetett rendszerbe, potenciális nyertese lehetsz egy görögországi útnak. Pontosabban nyertesei lehettek, mert ha a Fortuna kegyeltje vagy, kedvesedet, drágádat, Panni nénit a szomszédból... szóval a szívedhez legközelebb álló személyt is magaddal viheted. Díjmentesen. Persze, ha a reggeli és a vacsora mellett a szóban forgó valakinek semmiféle egyéb igénye nem akadna. A ,,csomag" az idegenvezetői költségeket is fedezi, a vízumintézés és az egészségbiztosítás pedig a buliban részt vevő utazási iroda feladata. Az úticél Pefkohori, szeptember 1-ji indulással, autóbusszal. Valószínűleg Belgrádból. De ezek már szinte részletkérdések. A legfontosabb mindenképpen az, hogyan megnövelni esélyünket a többiekhez képest.
Mert itt nem osztogatnak ugyan bögrét vigaszdíjként, mint a magyarországi kollégák (lásd a május 3-i számot!), de nem is várják el, hogy előbb rendesen munkába állj. Érthető, hiszen a munkaadó nem azért alkalmaz(na), hogy rögtön az első hónap után tíz-egynéhány napra (kilenc alvás van a pakliban) fizetett nyaralásra küldjön. Tehát, a http://poslovi.infostud.com/clanovi/ címen szerb vagy angol nyelven betáplálod (megbirizgálod, ha már bent van) szakmai önéletrajzod, és a központi számítógép maradéktalanul elvégzi az összes többit. A diszkréció teljes, és a megbízhatóság meg a gyorsaság a lehető legnagyobb fokú. Elvégre ez nem kulturális jellegű (kisebbségi) hírlevél.
A sorsolás eredménye már augusztus 1-jén ismeretes lesz, a fentebb jelzett Infostud-honlapon. És természetesen, a játék részletes szabályait is letölthetitek róla. Ismétlem: e hó 30-ával bezárólag. Veszteni semmiképpen sem veszthettek. A nyerés pedig a (vak)szerencse dolga. Azt mondják, a kutya is oda ..., ahol nagyobb a rakás!
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..