home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Gólyák előnyben!
2015.11.04.
LXX. évf. 44. szám

Az Újvidéki Színház meghívója a Karnebál című előadásra

Most, hogy kiröppentetek fészketekből és belekóstoltatok Újvidék város mozgalmas életébe, rájöttetek hol van a menza, melyik autóbusz visz el benneteket az egyetemig, el lehet látogatni színházunkba is.

Mivel mi egy gólyakedvelő intézmény vagyunk, és szeretjük ha új arcok bukkannak fel a nézőterünkön,  szeretettel várunk benneteket a november 5-ei  Karnebál című előadásunkon, melynek rendezője Sorin Militaru, a színpadon az Újvidéki Színház társulata!

Sőt!

Ez alkalommal jutányos áron, 150 dinárért tudtok jegyet venni, csak az Indexeteket kell felmutatnotok a színház jegypénztárán.

Előadás után pedig a Művészklubban tudtok eszmecserélni  a többi gólyával, mert az a vágyunk, hogy habzsoljátok színházunk előadásait, mint gólya a békát !...

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..