home 2024. szeptember 20., Friderika napja
Online előfizetés
Gólyaelvonó
2006.02.08.
LXI. évf. 6. szám

Az utolsó pont, ahol még a vevő madzagját elkaphatják a minikirakat, az önki pénztáránál.Csokipuffancs... sampon... mézestubus... rágcsálnivaló... harisnyanadrág és társai.Az ember alig tudja megállni, hogy bele ne vessen valamit a táskába, mondván: ,,Na, gyere te kis himihumi, úgyis csalnak az össz...

Az utolsó pont, ahol még a vevő madzagját elkaphatják a minikirakat, az önki pénztáránál.
Csokipuffancs... sampon... mézestubus... rágcsálnivaló... harisnyanadrág és társai.
Az ember alig tudja megállni, hogy bele ne vessen valamit a táskába, mondván: ,,Na, gyere te kis himihumi, úgyis csalnak az összeadásnál, legalább megédesíted a szám ízét!"
Még hogy a harisnyanadrág nem édes? (Húzták már le májusalkonyon?!)
Nos, ez illetlen megjegyzés nem véletlenül, inkább kvázi bevezetés gyanánt, semmint obszcén célzattal tevődött.
Abban a bizi-bazárban ugyanis szerényen, de nem észrevétlenül húzódik meg újabban a családtervezés és az AIDS elleni harc - mondjuk így - ,,elasztikus” fegyvere.
Kis dobozkában, mint amilyenben a fogpiszkálók vannak, hat színben található meg. Márkaneve: COLOR. Hogy színes, ez kissé kockázatos. Mert a srác esetleg megfújja lufinak. (Hacsak nem születése előtt vásárolták!)
Még fekete is akad közte. (Négereknek és özvegyeknek.)
Szívesen vettem volna egy dobozzal, de attól tartottam, hogy a kasszánál azt fogják hinni, felvágok.
Ötletnek jó ötlet, de gondolom, a nagyközönség nincs eléggé tájékoztatva. Még az is megtörténhet, hogy valaki rágóguminak veszi meg. Pedig mint mondám, üdvös dolog. Megkímél egy kínos jelenettől a patikában, hol a hallban pusmogóra rárivallnak: MIT?! És ő ég, mint a rongy - ám jóval büdösebb!
Nos, óvszerivel... pardon, jószerivel csak ennyit akartam mondani.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..