home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Gion Nándor szépirodalmi pályázat
2020.03.03.
LXXV. évf. 8. szám
Gion Nándor szépirodalmi pályázat

A Gion Nándor Emlékház novellapályázatot hirdet, melynek célja a magyar irodalom és szellemiség gazdagítása, új művek írásának serkentése, a gioni irodalmi diskurzusok továbbéltetése.

A díj eredetileg magyar nyelven írt pályamű szerzőjének ítélhető oda.

A jeligével ellátott pályamunkák beérkezési határideje 2020. június 1-je. Arra kérik a pályázókat, hogy a beküldött művekhez zárt borítékban csatolják személyi adataikat, pontos elérhetőségüket (cím, telefonszám, e-mail-cím). Az eredményeket a Gion Nándor Emlékház honlapján teszik közzé. A bírálóbizottság augusztus 29-én adja át a díjakat a Gion Nándor Emlékházban Szenttamáson.

Az első három helyezett oklevelet és pénzjutalmat kap. A díjazottak munkáinak és a bírálóbizottság által kiadásra javasolt valamennyi alkotásnak a megjelentetését az újvidéki Forum Könyvkiadó Intézet vállalja.

A kéziratokat nyomtatott vagy elektronikus formában kérik a következő postacímre vagy e-mail-címre küldeni:

Gion Nándor Emlékház
Popovača venac u. 30.
21480 Srbobran/Szenttamás
Szerbia
 

Bővebb információ:
gionnandoremlekhaz@gmail.com 
+381-63/253-606

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..