home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Geri Halliwell nagyot bukott
Zvekán Péter
2013.11.20.
LXVIII. évf. 47. szám
Geri Halliwell nagyot bukott

Nagyon veszélyes dolog a siker, sajnos nem tart örökké. Gyakran előfordul az együttesek körében, hogy tagjaik egy idő után szólistaként szeretnének érvényesülni. Akadnak pozitív példák, mint amilyen Michael Jackson, Robbie Williams vagy Justin Timberlake, ott vannak viszont a Spice-lányok, akiknek ez nem sikerült.

Emma eltűnt, Melanie B az America's Got Talent zsűrijének tagja, Posh hozzáment Beckhamhez, Geri Halliwell jelenleg az Australia's Got Talent ítésze, Melanie C azonban most is elég jól nyomja. A lányok néhány évvel ezelőtt ismét összeálltak egy nagy turné kedvéért. Gondolom, jól jött volna a pénz... Kellemetlenségük akkor adódott, amikor kiderült: már nincs rájuk akkora igény, hogy csarnokokat töltsenek meg. Emiatt a tervezettnél sokkal kevesebb helyszínen léptek fel.

Gerivel kapcsolatban elmondható, hogy sikerült egy-két olyan zeneszámot létrehoznia, mint a Mi Chico Latino, a Look at Me, a Scream If You Wanna Go Faster vagy a Calling, ám ezek nem voltak világot megrengető slágerek. Egyedül a Weather Girls-féle It's Raining Men feldolgozása lett igazán ütős, viszont az utolsó, Passion nevet viselő lemezéről egyik zeneszám sem bolygatta meg a zeneipart. A napokban egy kényes ügy miatt került ismét az érdeklődés középpontjába a valamikori Spice-lány. Geri úgy gondolta, hogy nyolc év szünetelés után új kislemezdala, a Half of Me hozza majd meg a nagy visszatérést. Elképzelése sajnos megbukott: a szerzemény egyszerűen gagyi lett, a klipről nem is beszélve. Megpróbált trendi lenni, ám már nem áll jól neki a kislányos, Selena Gomez—stílus. El kellene fogadnia, hogy 41 éves! Lényegében ez nem baj: Madonna például tudja kezelni az évek múlását, neki viszont nem jött össze. Az Australia's Got Talent döntőjében az eredeti elképzelés szerint a Half of Me című visszatérő dalát adta volna elő, de másképp kellett döntenie, mivel az csúnyán leszerepelt az ausztrál slágerlistán.



Maradt tehát a jó öreg megoldás: inkább valamikori csapata legnagyobb slágerével, a Wannabevel állt színpadra. Na, ez már gáz! A bibi az, hogy a szerzemény, amivel a nagy visszatérést tervezte, mindössze 393 példányban kelt el. Ez arra késztette az énekesnőt, hogy blogjában a következőket írja: „Nem félek kimondani: vesztettem!” Az ex-Spice girl miután megtudta dalának listahelyezését, idegesen nevetve csak annyit mondott: „Istenem, ez tényleg rossz!”, és beismerte, hogy „kibelezve” érzi magát. Hozzátette: ha ízlésesen adná elő a dalát, talán el tudná érni, hogy följebb jusson a ranglistán, jobbnak látja azonban elismerni, hogy a szerzemény nem nyerte meg az ausztrál közönséget.

Ettől függetlenül szurkolok Gerinek, hogy megtalálja a siker felé vezető utat. Minden egyes félresikerült kislemez azonban egy rakás pénzt emészt fel. Remélem, van még a számláján pár dollár, és végül megtérül a sok próbálkozás.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..