home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Gépkocsik és korszerű eszközök a magyarkanizsai egészségháznak
2023.07.20.
LXXVIII. évf. 29. szám
Gépkocsik és korszerű eszközök a magyarkanizsai egészségháznak

Magyarkanizsa községhez 11 település tartozik, ezért is fontos, hogy az Egészségház megfelelően felszerelt gépparkkal rendelkezzen, a szakembereknek ugyanis igen nagy területet kell lefedniük napi szinten.

Az önkormányzatnak köszönhetően három új gépkocsival bővült az egészségház gépparkja. A beruházás értéke 5 millió 500 ezer dinárt tesz ki. Az új autókat Martonoson, Oromhegyesen és Magyarkanizsán használják majd. Magyarkanizsa önkormányzata már a tavalyi évben is vásárolt három személygépkocsit az intézménynek, így már hat új, felszerelt autó segítségével tudják ellátni a munkájukat az egészségügyi dolgozók, valamint az önkormányzat éves szinten több mint 12 millió dinárral támogatja az Egészségház működését.

Más forrásokból korszerű eszközökkel gazdagodott a magyarkanizsai Egészségház nőgyógyászati részlege. A berendezések – két hidraulikus vizsgálóágy, két CTG gép, valamint egy ultrahangos készülék –, a magyarkanizsai és a horgosi egészségügyi rendelőbe kerülnek. A beruházás értéke 5 millió dinár, melyet Magyarkanizsa önkormányzata és a NIS Kőolajipari Vállalat biztosított a tavaly lebonyolított Együtt a Közösségért programban.

Forrás: Magyarkanizsa Önkormányzatának sajtószolgálata

Fotó: Pannon RTV és Puskás Károly

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..