home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Franciaország–Peru 1:0 (1:0)
Tóth Tibor
2018.06.21.
LXXIII. évf. 24. szám
Franciaország–Peru 1:0 (1:0)

C csoport, 2. forduló

Jekatyerinburg, Központi Stadion, vezette: Mohamed (arab emírségekbeli)

Gólszerző: Mbappé a 34. percben.

Franciaország: Lloris – Pavard, Varane, Umtiti, L. Hernández – Kanté, Pogba (Nzonzi) – Mbappé (Dembélé), Griezmann (Fekir), Matuidi – Giroud.

Peru: Gallese – Advíncula, A. Rodríguez (Santamaria), C. Ramos, Trauco – Aquino, Yotún (Farfán) – A. Carillo, Cueva (Ruidíaz), E. Flores – Guerrero.

A 19 éves és 183 napos Kylian Mbappé góljával, aki egyébként a legfiatalabb francia góllövő a nagy tornák történetében, a francia válogatott bejutott a világbajnokság nyolcaddöntőjébe. A második félidőben a perui csapat újfent megmutatta, hogy helye van a vb-n, több alkalommal is komolyan veszélyeztette Lloris kapuját, azonban gólt nem sikerült szereznie.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..