home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Fotózzon a címlapra!
(Tha)
2024.03.12.
LXXIX. évf. 10. szám
Fotózzon a címlapra!

Zentán az Alkotóházban megnyílt a Hét Nap hetilap címlapfotó-pályázatára beérkezett legjobb alkotásokból összeállított kiállítás.

A Hét Nap szerkesztősége második alkalommal hirdette meg címlapfotó-pályázatát, amelyre a középiskolás korosztálytól kezdődően jelentkezhettek a fényképezés kedvelői. Esemény, portré vagy emberek, természeti szépségek és állatok kategóriában 2023 február végétől november közepéig lehetett küldeni a digitális fotókat. A legjobbakból egy-kettő minden hónapban a hetilap címoldalára került. A beérkezett mintegy kétezer felvétel közül háromtagú zsűri, Tóth Lívia főszerkesztő, Szerda Zsófi újságíró/fotós, Szalai Attila karikatúrista választotta ki a legjobbakat.

A tavaly decemberi, díjkiosztóval egybekötött magyarkanizsai tárlat után, ahol több mint száz fotót mutattunk be, Zentán 40 alkotást láthatnak az érdeklődők, közöttük a díjazottakat is. 

A kiállítást Tóth Lívia, a Hét Nap főszerkesztője, és Szerda Zsófi, a művelődési rovat vezetője nyitotta meg, közreműködött Szalai Attila és Lajkó Ágnes. Vajdaszentiványi dalcsokorral fellépett a Tiszai népzenei együttes. A csoport tagjai több generációhoz tartoznak és részt vesznek a Tisza menti népzenei oktatási hálózat programjában.

A kiállítás március végéig látogatható.

Fényképezte: Szalai Attila

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..