home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Fotópályázat: Topolyát olvasva
2015.07.08.
LXX. évf. 27. szám
Fotópályázat: Topolyát olvasva

A topolyai önkormányzat és a fennállásának 70. évfordulóját ünneplő Juhász Erzsébet Könyvtár 2015-ben is meghirdeti hagyományos Topolya a részletekben lakozik című fotópályázatát, amelynek témája az idén:


TOPOLYÁT OLVASVA

A pályázatra minden érdeklődő jelentkezését várjuk korhatár nélkül.

Pályázati határidő: 2015. augusztus 10.

Egy pályázó legfeljebb 5 különálló, digitális technikával készült képet küldhet be. A képek hosszabbik oldala minimum 2000 pixel (képpont) legyen. A fotókat CD-n (vagy bármilyen más digitális adathordozón) a következő címre kérjük eljuttatni:
Juhász Erzsébet Könyvtár,
24300 Topolya, Fő utca 16.

Bővebb információ: a 024/711-725-ös vagy a 063/852-85-43-as telefonszámon.

A beküldött fotónak legyen címe (a fájlnév).

A pályázat jeligés. A CD-re kérjük, írják rá a jeligét. A pályázó nevét, értesítési címét, telefonszámát, e-mail címét, valamint a beküldött fotók készítésének pontos helyét és idejét zárt borítékban mellékeljék. A borítékra is írják rá a jeligét!

A pályázó a képek beküldésével elfogadja a kiírás feltételeit, és nyilatkozik, hogy a képek saját felvételei és más személy szerzői jogát nem sértik.

A legjobb képekből a szervezők kiállítást rendeznek 2015 szeptemberében, a Topolyai Napok alatt. A kiállítás időtartama alatti vetítésen minden pályázó munkáját bemutatjuk.

A képeket szakmai zsüri értékeli, a díjazott alkotókat levélben értesítjük!

A legjobb felvételek szerzői oklevélben és értékes díjakban részesülnek.

A pályázaton való részvétellel a pályázók beleegyezésüket adják, hogy munkáik szerepeljenk a hagyományos színes falinaptárban és a Községi Turistaszervezet reklámanyagában illetve emléktárgyain. Ellenszolgáltatásként a kiválasztott pályamunkák szerzői ajándékcsomagot kapnak a turistaszervezettől azokból a termékekből, amelyeken pályaművük szerepel.


Arra kérünk minden résztvevőt, hogy a pályázat címét értelmezzék szabadon, sokoldalúan és kreatívan!

Olvassák” Topolyát, legyen számunkra a város nyitott könyv! Ne feledjék, az ördög a részletekben, Topolya bennünk és a topolyaiakban lakozik. Minden olyan alkotásnak örülünk, mely a fotóművészet kifejezőeszközeivel mesél arról, milyennek látja a várost, milyen „olvasatban” ábrázolja Topolyát.

Meséljenek a képek, meséljen Topolya!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..