home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Folytatódnak a sport-, idegenforgalmi és szabadidős beruházások
2023.01.20.
LXXVIII. évf. 3. szám
Folytatódnak a sport-, idegenforgalmi és szabadidős beruházások

Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke Törökbecsén egy kétszintes rekreációs központ alapkövét helyezte el.  A 2 000 négyzetméteren elterülő komplexumban egy nagyobb és egy kisebb fedett medence is lesz.

 

Igor Mirović szerint ez fontos hír nem csak a törökbecseiek, de Vajdaság minden polgára számára is, mert egy új idegenforgalmi, sport- és szabadidős tartalom jön létre.

Hozzátette, hamarosan megkezdődik a sportcsarnok építése Törökkanizsa községben, de más helyszíneken is lesznek beruházások sport-, idegenforgalmi és szabadidős létesítményekbe azzal a céllal, hogy minden község számára biztosítsák azt, amivel eddig nem rendelkezett.

Törökbecsén 553 millió dinár értékű projekt valósul meg, a most kezdődő munkálatokat várhatóan két év múlva fejezik be. A beruházás következő fázisában kültéri medencék is épülnek.

Mirović közölte: február közepén a Nagyberuházási Igazgatóságon keresztül nyilvános pályázatot írnak ki új vajdasági nagyberuházásokra – olvasható a tartományi kormány által kiadott közleményben.

Fotók: Tartományi Kormány

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..