home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Folytatódik a Magyarország, szeretlek! – ezúttal a megújult Dunán
MTVA
2015.03.16.
LXX. évf. 10. szám
Folytatódik a Magyarország, szeretlek! – ezúttal a megújult Dunán

Századik adásához közelít a népszerű vetélkedő — 450 vendég, 50 énekes, sok száz dal és több mint 3000 kérdés — A közmédia vetélkedőshow-ja a negyedik éve a tévénézők kedvence — Mostantól a megújult Dunán!

Március 15-én ismét visszatért a képernyőre a Magyarország, szeretlek! Szente Vajk vezetésével. A látványos és szórakoztató show-műsorban művészek, sportolók, hírességek mérik össze tudásukat Magyarország kultúrájáról, történelméről és hagyományairól. A tavaszi évadban sem lesz hiány humoros helyzetekből. A két csapatkapitány Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő.

A fordulatokban gazdag feladatok közt ezúttal is ott van a Lista, a „Mi vagyok én?", a Szóbeszéd, a „Ki nevet a végén?", valamint a játékosok rémálma: a Ketyegő. Ahogy azt már megszokhatták a nézők, minden adásban kiderülnek érdekes adatok, tények hazánkról, sőt a meghívott vendégekről is. A műsor remek hangulatáról ezúttal is Nagy Laci és zenekara gondoskodik, akik népszerű, ismert énekesekkel egészülnek ki, és természetesen nem hiányozhat az olasz Daniele, aki énektudásával és magyar kiejtésével komoly kihívás a versenyzők számára.

VASÁRNAP ESTÉNKÉNT 20.00-KOR A MEGÚJULT DUNÁN!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..