home 2024. május 20., Bernát napja
Online előfizetés
Fölszállott a páva: gyerekek jelentkezését várják
MTI, MTVA
2015.01.06.
LXX. évf. 1. szám
Fölszállott a páva: gyerekek jelentkezését várják

Az Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes táncosai a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap és a Hagyományok Háza képviselői vettek részt a Fölszállott a páva című televíziós népzenei televíziós vetélkedő január 6-án megtartott sajtótájékoztatóján a budapesti Művészetek Palotájában. A tehetségkutató új, harmadik szériájába gyerekek jelentkezését várják.


Az Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes táncosai (MTI Fotó: Bruzák Noémi)

Az MTVA és a Duna Televízió Zrt., valamint a Hagyományok Háza ezúttal gyermekek részére hirdette meg a Fölszállott a páva című népzenei és néptánc tehetségkutató versenyt. A versenyre 2015. február 15-éig a www.hagyomanyokhaza.hu és a www.folszallottapava.hu oldalon jelentkezhetnek 6 és 14 év közötti fiatalok az autentikus magyar népzene, néptánc és népdal bármely tájegységhez és a magyarországi nemzetiségek helyi hagyományaihoz kötődő produkciókkal. A területi selejtezők 2015 tavaszán zajlanak, a kiválasztott 48 produkció szereplői nyári előkészítő táborozáson vesznek részt (2015 július második felében), az ezekről készített összefoglalókat 2015 őszén sugározza a Duna Televízió, a döntőket pedig a tervek szerint novemberben és decemberben láthatja a közönség.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..