Fókuszban az elektronikus zene

Fókuszban az elektronikus zene

Új zenei eseménnyel bővül Zenta programkínálata, ugyanis a Beats / Minute szervezet december 28-án, szombaton nagyszabású elektronikus zenei rendezvényt tart a zentai Városi Sportcsarnokban.

A rendezvény ötlete két zentai lemezlovastól, Hansoltól, azaz Hangya Zsolttól és No Else-től, azaz Szeles Gábortól származik. A két fiatal úgy gondolta, a zene iránti szeretetüket és a több éves tapasztalatukat felhasználva, létrehoznak egy estet, amely kiváló lehetőséget kínál az elektronikus zene kedvelőinek a színvonalas szórakozásra. Úgy vélik, ennek a zenei irányzatnak nagy hagyományai vannak a Tisza-parti városban, az utóbbi időben némiképp mégis háttérbe szorult. Ennek orvoslására kívánják ezt a nemzetközi rendezvénysorozatot elindítani, amelynek az első állomása Zentán a Sportcsarnokban lesz.


 

Az önkormányzatban megtartott sajtótájékoztatón az is elhangzott, hogy a Beats / Minute civil szervezet biztonságos szórakozási lehetőségeket szeretne nyújtani a fiataloknak, amelyek során a drogmentes kikapcsolódás fontosságára helyezik a hangsúlyt.

December 28-án olyan neves lemezlovasok szórakoztatják majd az egybegyűlteket, mint Marko Nastić Szerbiából, DJ Budai Magyarországról, Mladen Tomić Boszniából, akik mellett természetesen a zentai lemezlovasok is jelen lesznek. A fő szervezők elmondták, a fellépők listáját úgy igyekeztek összeállítani, hogy a fiatal generáció mellett a kicsit idősebbeket, a harmincasokat és negyveneseket is megszólítsák.
 


 

Az eseményt Zenta község önkormányzata is támogatja, a médiaszponzorok között pedig jelen van a Pannon RTV, a Magyar Szó és a Hét Nap.

Az érdeklődők az elővételben történő jegyvásárlás lehetőségéről a rendezvény Facebook- és Instagram-oldalán találhatnak bővebb információt, a helyszínen pedig 890 dinárba kerül majd a belépőjegy.


Linkek: 
https://www.facebook.com/beatsminutebpm  
https://www.instagram.com/beatsminutebpm

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Zene rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Fókuszban az elektronikus zene
Zene
  • Zvekán Péter
  • 2020.01.22.
  • LXXV. évfolyam 3. szám
Fókuszban az elektronikus zene
Zene
  • Zvekán Péter
  • 2020.01.18.
  • LXXV. évfolyam 2. szám
Facebook

Támogatóink