home 2024. szeptember 20., Friderika napja
Online előfizetés
Foci maci
2006.06.14.
LXI. évf. 24. szám

Az ember csak ránéz a képernyőre, s ha nem tudná, hogy világbajnokság van, azt hihetné, hogy erotikus film kockái peregnek, amelyben szélső és balösszekötő végül egymáséi lesznek.Valahogy így képzeli el a vásott néző a minden akadályt legyűrő szerelmest, aki a jegyesét nemcsak, hogy megcsókolja, han...

Az ember csak ránéz a képernyőre, s ha nem tudná, hogy világbajnokság van, azt hihetné, hogy erotikus film kockái peregnek, amelyben szélső és balösszekötő végül egymáséi lesznek.
Valahogy így képzeli el a vásott néző a minden akadályt legyűrő szerelmest, aki a jegyesét nemcsak, hogy megcsókolja, hanem rá is ugrik.
Minek tagadnám, láttam már olyan nyamvadt gólokat is, amelyekért a stopnis dalia annyit sem érdemelne, hogy megsimogassák a popsiját.
Némelyiken egészen jól látható: mennyire menekül a csók elől, mert mikor a gólt berúgta, akkora kiflit fut, hogy csak az alapvonalnál tudnak elébe térülni. Közben szökell, mint egy bakszöcske, és az öklét próbálja elhajítani. Mégis utolérik, leterítik, és elcsattan a csók.
Most már nem titkolhatom tovább: nekem az egyneműek csókja gusztustalan. És már úgy elharapódzott, hogy az ismétlésben nem a gólt játsszák újra, hanem a csókot.
Tehát, ha felteszi valaki a kérdést: ,,Legyen-e focicsók, vagy se?' - a válaszom: - E-e!
Egészen más a helyzet az államférfiakkal, akik reggel jönnek, és délben el.
Azok csókolózhatnak.
Az nem perverzió.
Azok utálják egymást!
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..