home 2024. szeptember 14., Szeréna napja
Online előfizetés
Fő a biztonság!
Talpai Lóránt
2024.08.27.
LXXIX. évf. 34. szám
Fő a biztonság!

Topolya Község Önkormányzata az idén második alkalommal hirdetett nyilvános felhívást biztonsági gyermekülések odaítélésére a közlekedésbiztonság javítása céljából. A felhívásra azok a Topolya községbeli szülők jelentkezhettek, akiknek gyermeke a 2023. május 1-je és 2024. május 1-je közötti időszakban jött világra.

Az autósüléseket augusztus 27-én osztották ki Topolya Község Művelődési Házának színháztermében. Az idén 81 család pályázott sikerrel erre az eszközre.

Topolya Község és a Községi Közlekedésbiztosági Tanács nevében Szatmári Adrián polgármester üdvözölte a megjelenteket, szülőket és gyermekeiket, valamint a vendégeket, Fehér Szabolcsot, a Tartományi Energetikai, Építésügyi és Közlekedési Titkárság segédtitkárát, illetve a Közeledésbiztonsági Iroda munkatársait. A polgármester gratulált a jelenlevőknek az autós gyermekülések odaítélésére meghirdetett pályázaton való sikeres részvételért. Mint hangsúlyozta, a pályázat célja, hogy biztonságosabbá tegyék a közlekedést a kisgyermekes családok részére. Elmondása szerint második alkalommal írt ki Topolya Község Önkormányzata ilyen pályázatot, és ennek az intézkedésnek a hagyományát szeretnék megteremteni, illetve a jövőben is folytatni.

Ezután a Közlekedésbiztonsági Ügynökség képviselői rövid előadást és bemutatót tartottak az autós gyerekülések helyes használatáról és beszereléséről.

Fényképezte: Talpai Lóránt

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..