home 2024. július 27., Olga napja
Online előfizetés
Filmtabletták
Brasnyó Zoltán
2024.05.23.
LXXIX.. évf. 20. szám
Filmtabletták

Vészjelzés — Elkészül valaha Sinatra életrajzi filmje? — Tarantino már nem tervezi A filmkritikust

Vészjelzés

Mostanra már igazán megtanulhattuk volna, hogy ha egy különleges trópusi szigetre/hajóra, elzárt hegyvidéki kabinba invitálják az embert, a meghívást nem szabad elfogadni, mert rendszerint halálos csapdában találjuk magunkat. Valamiért mégis elfogadjuk ezeket a kihagyhatatlan ajánlatokat, főleg, ha ezúttal Channing Tatumtól érkezik. A főszerepben Naomi Ackie-t láthatjuk majd Fridaként, aki az idén augusztusban érkező Vészjelzésben (Blink Twice) a techmilliárdos Slater King magánszigetére repül barátnőjével, Jesszel (Alia Shawkat). Egy féktelen parti bontakozik ki, napozással, koktélokkal és sznob kajákkal, miközben már az elején kiderül, hogy valami nagyon nem stimmel a szigeten. Eltűnik valaki, akire úgy tűnik, kizárólag Frida emlékszik — a többiek pedig egyre furcsábban kezdenek viselkedni. A Vészjelzés Zoë Kravitz első rendezése, aki ráadásul olyan színészekkel dolgozhatott együtt, mint Christian Slater, Kyle MacLachlan vagy Geena Davis. A thriller augusztus 23-án érkezik majd a mozikba.


Képek forrása: imdb.com

 

Elkészül valaha Sinatra életrajzi filmje?

Martin Scorsese kapcsán gondolhatnánk, hogy csak egy szavába kerül, mindez azonban nem ilyen egyszerű. A Megfojtott virágokért tíz Oscar-jelölést kapott legendás rendező már régóta tervezi a Frank Sinatra életéről szóló mozi elkészítését, nem kis meglepetésre kedvencével, Leonardo DiCaprióval a címszerepben. Jennifer Lawrence a második feleségét, Ava Gardnert alakítja majd. Persze csak akkor, ha ebbe Sinatra jogutódjai, örökösei is beleegyeznek, ami nem magától értetődő kérdés, Scorsese ugyanis éppen arról az időszakról készítene filmet, amikor Sinatra elhagyta Nancy Barbatot, a lánya, Tina édesanyját. Történetesen éppen Tina az, aki a teljes Sinatra szellemi vagyon tulajdonosa is, így a produkció beindításához az ő áldására lenne szükség. Erre azonban mégis van némi esély, mert napjaink egyik legjobb rendezője éppen napjaink legnagyobb világsztárjaival készítené el azt a mozifilmet, amely Amerika egyik legfontosabb zenei legendájáról szól. Ez pedig, valljuk be, milliókat hozna a nézők és a bevétel tekintetében is.

 

Tarantino már nem tervezi A filmkritikust

Ráadásul saját szavai szerint ez lett volna az utolsó filmje. A Deadline írta meg először, hogy az író-rendező A filmkritikus című, a ’70-es években játszódó történet helyett valami mást készít majd. A pletykák szerint Brad Pitt neve is felmerült a produkció kapcsán, azaz karaktere, a kaszkadőr Cliff Booth visszatérése is. A rajongók egyelőre találgatnak — volt már szó Star Trek-szerű sci-firől, melyre QT határozottan nemet mondott, sőt az is szóba került, hogy afféle művészi szeszély miatt szünetelteti A filmkritikust. Mostanra viszont már határozottan úgy tűnik, Tarantino egyértelműen kukázta a produkciót.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..