home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Filmtabletták
Brasnyó Zoltán
2022.05.26.
LXXVII. évf. 20. szám
Filmtabletták

Margot Robbie a Barbie girl! — Vége a várakozásnak: itt az Avatar 2. előzetese — Hét Marvel-film jön 2023-ban

Margot Robbie a Barbie girl!

Érkezik az élő szereplős Barbie-film, melyről máris lehet tudni, hogy az Aqua Barbie Girl című dala nem került bele. Persze az első sokkot csak sikerül feldolgoznunk, az előítéletes viszonyulás azonban logikusnak tűnik. Egyáltalán miről szól, milyen témával és karakterekkel próbálja majd a moziba vonzani a nézőket ez a film? A főszereplőre vonatkozó, korábbi vad elképzelések után kiderült, hogy Hollywood egyik legkeresettebb színésznője, Margot Robbie lesz a Mattel-játékbirodalom talán legfontosabb figurájának megformálója. Nyilvánosságra hozták a filmről készült első fotót, mely erőteljes Malibu- és pin-up girlös hangulatot áraszt, ami igen biztató jel. Hogy mit lehet tudni a filmről? Még mindig nagyon keveset: ami bizonyos, hogy Barbie egy plasztikmentes, természetes idomokkal megáldott hölgy lesz a történetben. A forgatókönyvet Noah Baumbach, a Házassági történet rendezője írja, a rendező pedig Greta Gerwig (Kisasszonyok) lesz. A film 2023 júliusában érkezik.


 

 

Vége a várakozásnak: itt az Avatar 2. előzetese

Megérkezett az Avatar második részének előzetese, mely természetesen nézettségi rekordokat döntöget a YouTube-on. Az Avatar: A víz útja az idén december 15-én kerül a mozikba, a filmet James Cameron írta és rendezte. Az első rész annak idején minden idők legnézettebb alkotása lett, köszönhetően elsősorban a 3D-s technológia előretörésének. Nem túlzás azt mondani, hogy azóta egyik látványos mozifilmnek sem sikerült túlszárnyalnia az Avatar sikerét, és a 3D-s hatás ilyen szintű kihasználását. A most megjelent előzetes rendkívül ígéretes, és már nemcsak a karakterek miatt van túlsúlyban a kék szín, hanem a víz alatti jelenetek miatt is. A víz útja visszaviszi a nézőket Pandorára, a na’vik bolygójára, tíz évvel az első rész eseményei után. Neytiri (Zoë Saldaña) és Jake Sully (Sam Worthington) az óceán közelében élik idilli családi életüket, ám újabb fenyegetéssel kell szembenézniük. A főbb szerepekben továbbá Michelle Yeoh, Vin Diesel, Kate Winslet és Sigourney Weaver is ott lesz a filmben. Az előzetest már mindenki megnézheti a legnagyobb videómegosztón!

 

Hét Marvel-film jön 2023-ban

A Marvel-moziverzumon nincsen fék, a 2008 óta épülgető sorozat világa technikailag és írás szempontjából is egyre jobban fejlődik, sikere pedig megkérdőjelezhetetlen. Most kiderült, hogy a 2023. esztendő lesz az eddigi legsűrűbb az MCU (Marvel Cinematic Universe) történetében: hét nagy mozifilm is vászonra kerül. Az első a Kraven, a vadász (január 13-a), mely karakter egyébként Pókember ősellensége. A Hangya és a Darázs: Quantumania február 17-én, A galaxis őrzői várva várt harmadik epizódja pedig május 5-én kerül a mozikba. Június 2-án a Spider-Man: Across the Spider-Verse, július 7-én pedig a Madame Web jön. Előbbi animációs film lesz. Két további blockbusterre számíthatunk ezek után, július 28-án a Marvelek, novemberben pedig egy cím nélküli film (minden bizonnyal az új Penge Mahershala Alival) érkezhet. Érdekesség, hogy egyre intenzívebb az együttműködés a Disney és a Sony között, utóbbi ugyanis kizárólagos jogokkal bír Pókember karakterét tekintve. A közös biznisz mind a Disney-nek, mind a Sonynak nagyon megéri — a Pókember: Nincs hazaút embertelen mennyiségű pénzt termelt mindkét cégnek. Egyébként az eddig legtöbb Marvel-film, szám szerint hat, 2018-ban jött ki.


Képek: imdb.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..