home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Figyelemfelkeltő előadás Szentmihályon
Borbély Tivadar
2015.12.02.
LXX. évf. 48. szám
Figyelemfelkeltő előadás Szentmihályon

December elsején, az AIDS elleni küzdelem világnapja alkalmából a Szentmihályi Ifjúsági Szervezet és a VMSZ szentmihályi helyi szervezetének kezdeményezésére figyelemfelkeltő előadást tartottak az ifjúság számára.

Bakos Diana, a muzslyai Szervó Mihály Általános Iskola biológia szakos tanárnője beszélt a HIV vírusról, mely az AIDS betegség kiváltója. Ismertette, hogyan terjed a fertőzés, mik a betegség tünetei, hogyan lehet megelőzni.

Kovács Diana, a VMSZ helyi szervezet elnök asszonya kiemelte, hogy az előadás szépszámú fiatal jelenlétében telt el, ezért a közeljövőben is szerveznek majd ifjúságot érdeklő előadásokat.  















Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..