home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Fiatal vajdasági gazdák kezdő vállalkozásai
Pannon RTV
2021.07.06.
LXXVI. évf. 26. szám
Fiatal vajdasági gazdák kezdő vállalkozásai

Fiatal vajdasági gazdák kezdő vállalkozásait támogatja az illetékes tartományi titkárság.

A mezőgazdaság minden területéről pályázhattak a negyven évnél fiatalabb gazdák. A szerződéseket Újvidéken írták alá. 171 fiatal gazda kapott támogatást összesen 200 millió dinár értékben.

–Sok olyan fiatal gazda van, aki ezzel a támogatással tudja csak elkezdeni a vállalkozását – mondta Ótott Róbert, tartományi mezőgazdasági titkárhelyettes. – Kilencven százalékban tudjuk őket támogatni. Minimum ötszázezer és maximum egymillió-ötszázezer dinár közötti összegben.

A tartományi mezőgazdasági titkárság jövőre mindenképp növelni szeretné a jelenlegi 200 milliós keretösszeget, hogy minél több fiatal gazda juthasson hozzá a támogatáshoz.

Forrás: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..