home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Fiatal nagyszülők
(Forrás:life.hu)
2014.12.31.
LXIX. évf. 53. szám
Fiatal nagyszülők

A nagyszülőt általában a ráncokkal, az ősz hajjal és egy tapasztalt ember személyével azonosítjuk, aki mindig arról mesél, hogy milyen is volt az élet az ő idejében, és hogy mennyit változott a világ, mialatt ő megöregedett. De manapság léteznek igen fiatal nagyszülők is, sokat közülük még te is ismersz. Íme…

Shem Davies — 29 évesen lett nagypapa

Shem Davies 29 éves korában vált nagypapává, amikor 14 éves lánya, Tia 2011-ben megszülte kislányát. Davies pedig 15 éves volt, amikor akkori barátnője, a 15 éves Kelly John megszülte Tiát. Davies és családja azonnal a címlapokra került, amikor kiderült, hogy hány éves korában vált nagypapává, és a közönség sem kímélte. Sajnos az élet napjainkban sem fenékig tejfel Shem számára, legalábbis a Daily Mail jelentése szerint 2012-ben alkoholista és munkanélküli volt.

Whoopi Goldberg – 34 évesen lett nagymama

Whoopi Goldberg 34 éves korában vált nagymamává, vagyis ő szintén korán kóstolt bele a gyermekvállalásba: 17 éves korában szülte meg gyermekét első férjétől. Lánya, Alexandra Martin 16 évesen szült, de még ennél is őrültebben hangzik, hogy az unokájának, Amarah Deannek már szintén van egy gyermeke, így Goldberg 60 éves kora előtt vált dédnagymamává.

Pierce Brosnan – 44 évesen lett nagypapa

Pierce Brosnan első felesége, Cassandra Harris 12 évvel volt idősebb a színésznél, és már két gyermeke volt egy korábbi házasságából. Brosnan örökbe fogadta a két gyermeket, de Cassandra 1991-ben petefészekrákban elhunyt. Adoptált lányának, Charlotte-nak 1998-ban már volt egy kislánya, akit Isabelle Sophiának hívtak, így Brosnan 44 éves korában nagyapává vált. 2001-ben újraházasodott, és nem sokkal később fia is született. Unokája, Isabelle viszont 3 évvel volt idősebb, mint nagybácsija.

Priscilla Presley — 44 évesen lett nagymama

Priscilla Presley elsősorban arról ismert, hogy 1967 és 1973 között Elvis Presley felesége volt. 1968-ban, 23 éves korában szülte meg Lisa Marie-t, ennek ellenére a rock and roll királyával való házassága mégsem tartott örökké. Priscilla folytatta a saját karrierjét és életét, gyermekükre pedig közös felügyeleti jogot kaptak. Híres apjának halála után Lisa Marie 21 éves korában egy kislányt hozott a világra: Riley Keough 1989-ben született, így Priscilla még jóval a nyugdíjaskor elérése előtt elnyerte a megtisztelő nagymama címet.

Kiefer Sutherland — 39 évesen lett nagypapa

Kiefer Sutherland — ahogyan Pierce Brosnan — egy korábbi házasság által vált nagyszülővé. 1987-ben, amikor 21 éves volt, elvette Camelia Kathet, akinek volt egy lánya, Michelle, őt a színész 8 éves korától nevelte. Noha a szülők 1990-ben elváltak, a férfi továbbra is kapcsolatban állt a mostohalányával. Michelle 2005-ben, 27 éves korában megszülte a kisfiát, így Sutherland 40 éves kora előtt vált nagyszülővé, ami nagy izgalommal töltötte el a 24 sztárját.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..