home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Fiatal erőkre van szükség
2006.12.06.
LXI. évf. 49. szám

A vajdasági magyarok érdekeinek a képviseletéhez és az ezzel járó harchoz fiatalabb emberekre van szükség, ezért nem kívánok az új Szerb Parlament képviselője lenni, hangsúlyozta Kasza József, a VMSZ elnöke a párt pénteki erzsébetlaki lakossági fórumán. A helybeli Művelődési Ház nagytermében a VMSZ...

A vajdasági magyarok érdekeinek a képviseletéhez és az ezzel járó harchoz fiatalabb emberekre van szükség, ezért nem kívánok az új Szerb Parlament képviselője lenni, hangsúlyozta Kasza József, a VMSZ elnöke a párt pénteki erzsébetlaki lakossági fórumán. A helybeli Művelődési Ház nagytermében a VMSZ elnöke bejelentette, hogy a párt január 15-e körül ismerteti a szavazópolgárokkal a programját, amit velük egyetemben alakít ki a Vajdaság-szerte megrendezendő lakossági fórumokon. A választások nem arról szólnak, hogy kik jutnak be a parlamentbe, hanem arról, hogy akik képviselők lesznek, azok a programunkat és értékrendünket kellőképpen képviseljék, hangsúlyozta Kasza József.
Dudás Károly, a VMSZ alelnöke a többi magyar párttal való együttműködésről szólva elmondta, hogy a VMSZ mindig az együttműködés híve volt, pillanatnyilag azonban nincs egy olyan vajdasági magyar párt sem, amellyel összefogva erősebbek lennénk. A VMDK az SZRP-vel való összefogásával hitelét veszítette, a VMDP viszont súlytalanná vált.
A vajdasági magyaroknak minél nagyobb számban kell megjelenniük a szavazóurnák előtt január 21-én, mivel távolmaradásukkal azokat az erőket támogatnák, akik a 90-es években voltak hatalmon Szerbiában. A VMSZ-re leadott voksukkal viszont biztosítják érdekeik képviseletét, mivel ez a párt már bebizonyította, hogy amit ígért, azt nagymértékben teljesítette is, emelte ki erzsébetlaki felszólalásában dr. Tordé László, a VMSZ nagybecskereki körzeti elnöke. A helybeliek a lakossági fórumon megismerhették a VMSZ két helybeli képviselő-jelöltjét: Pozsár-Halász Évát és Barna Zoltánt.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..