home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Férfifrizura-divat, 2014
Összeállította: re)
2014.07.02.
LXIX. évf. 27. szám
Férfifrizura-divat, 2014

Frizuratrendek tekintetében a legtöbbször a női hajkorona jut az eszünkbe. Pedig a divatot követő férfiaknak is fontos, hogy frizurájuk az aktuális irányzathoz igazodjon.

Noha az elmúlt években a férfihajviseletben semmilyen igazán meghökkentő vagy átütő tendenciának nem lehettünk tanúi, a 2014. év egy igazán meghökkentő férfihajvágási módszert hoz.

Az elmúlt évek trendje az oldalt és hátul felnyírt, fejtetőn hosszabbra hagyott, úgynevezett rockabillyfrizura volt, majd a 20-as évekbeli klasszikus hajvágás és oldalválaszték jött divatba. Ezek még mindig menőnek számítanak, de 2014 valami egészen más újdonságot tartogat: a 90-es évek frizuráit idézi, és visszahozza a frufrut a férfiak számára is! Csak semmi pánik: 2014-ben is szinte változatlan marad a hátul és oldalt felnyírt férfifrizura divatja — annyi módosítással, hogy a fej tetején a homlok irányába haladva a haj fokozatosan hosszabbodik, azaz: frufruban végződik.

Természetesen a hosszú haj sem megy ki a divatból, összefogva vagy szabadon hagyva, esetleg hajpánttal viselve. Az idén már nem számít divatosnak a raszta.

Egy a lényeg: mindegyik frizura hordható természetesen, kócosan, minimális zseléhasználattal, vagy akár szépen befésülve, sok rögzítő anyaggal. Ez már csak az éppen aktuális hangulatunkon múlik.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..