home 2024. május 08., Mihály napja
Online előfizetés
Felújított épülettel az új évadba
Borbély Tivadar
2016.01.06.
LXXI. évf. 1. szám
Felújított épülettel az új évadba

Az év végi ünnepek beköszöntése előtt a Muzslai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesület épületén és körülötte felújítási munkálatokat végeztek.

A magyarországi Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkárság és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásából sikerült új ajtókat és ablakokat beszerelni, kicserélni a csempéket az előcsarnokban, felújítani a női mosdót, és meszelési, szépítési munkálatokat végezni az épületben.



A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. jóvoltából az egyesület új spotlámpákkal és vezeték nélküli mikrofonokkal gazdagodott, valamint sikerült négy légkondicionáló berendezést felszerelni, megvalósítva a tagság és a közönség régen dédelgetett álmát. Ezenkívül — a muzslyai helyi közösség és a Muzslai Petőfi Sándor MME tagsága kezdeményezésére — a nagybecskereki Vízművek és Csatornázási Közvállalat munkásai szennyvízelvezető csatornát építettek, melynek köszönhetően használhatóvá vált a kinti mosdó. A munkálatokban segítettek az egyesület, a VMSZ helyi szervezete és a nyugdíjas-egyesületek tagjai is.

Ami az idei évet illeti, Juhász Törköly Krisztina, a művelődési egyesület elnöke elmondta, tervezik a nagyterem padlózatának lecserélését és az egyesület konyhájának felújítását, bővítését is.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..