home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Felújítások a muzslyai sportközpontban
Kónya-Kovács Otília
2015.11.15.
LXX. évf. 45. szám
Felújítások a muzslyai sportközpontban

A muzslyaiak jól tudják, mennyire fontos a fiataloknak, hogy sportolni, szórakozni és barátkozni tudjanak. A helybeli Lehel Sportközpontban a labdarúgók és a női kézilabdázók edzenek, viszont sportcsarnok híján télidőben az iskolában vagy a városi sportcsarnokban találkoznak.

A Lehel Labdarúgóklub a Tartományi Ifjúsági- és Sporttitkárságtól pályázati pénzt nyert, melyet a Lehel Sportközpont épületének tatarozására fordított. A létesítményre már igazán ráfért a felújítás, idestova fél évszázada építették ugyanis fel, és azóta nem végeztek rajta nagyobb javításokat. Az áprilisban megkezdődött munkálatok során teljes egészében lecserélték a tetőszerkezetet, az épület belterét is tatarozták, a labdarúgók és a kézilabdázó lányok öltözőit, valamint a mosdókat felújították, az egyik meghibásodott bojlert lecserélték, továbbá kimeszelték az irodahelyiséget is. Tennivaló természetesen még akadna, ám a többi munkálatra egy másik pályázati lehetőséget kihasználva kerítenek majd sort.

Váci Mihály, a Lehel Labdarúgóklub elnöke elmondta: javában készülődnek a jövő évi jubileumra, az egyesület ugyanis 2016-ban lesz 75 éves. Örömmel állapította meg, hogy most már könnyebb szívvel néznek az ünnepség elé. A terveik között szerepel egy kiadvány megjelentetése, mely a labdarúgó-szakosztály múltját összegezné. Az utánpótlásról is gondoskodnak — már huzamosabb ideje foglalkoznak a fiatal labdarúgó-palántákkal, egy-egy idényben több korosztályból legalább nyolcvan gyerek jár az edzésekre.

A bajnokság nemrégiben ért véget. (A beszélgetéskor egy meccs még hátravolt, de a klub meg van elégedve az eddigi eredménnyel, hiszen a lista második-harmadik helyét osztotta meg egy másik csapattal.) A felnőttcsapat tagjaira egy kis pihenő vár, hogy aztán újult erővel folytassák a munkát a következő év kezdetén.

A labdarúgóklub vezetősége bízik benne, hogy az egyesületben tovább növekszik majd a fiatalok létszáma, és a lakosság is méltányolja majd az ott folyó munkát, hiszen a klub mindent megtesz annak érdekében, hogy az ifjúságot egészséges életmódra nevelje.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..