home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Felnőttek képzése cserkészberkekben — a második felvonás
Martinek Imre
2020.02.03.
LXXV. évf. 5. szám
Felnőttek képzése cserkészberkekben — a második felvonás

Január 31-e és február 2-a között valósult meg a Vajdasági Magyar Cserkészszövetség (VMCSSZ) felnőttképzésének második hétvégéje a régióban.

Noha az úgynevezett háromfelvonásos tanfolyam ezen etapja során a részvevőkre túlnyomórészt zárt téri tevékenységek vártak, az elméleti játékos, illetve játékosan elméleti programok bőségesen kárpótolták mindnyájukat. Akárcsak a 2019 novemberében jegyzett első találkozás idején, ezúttal is több csoportépítő foglalkozás volt napirenden, melyek elsajátításával idővel a felnőtt korosztályú cserkésznövendékeknek is lehetőségük nyílik majd önálló és hatékony közösségek formázására, a kereszt(y)én(y)ség és a magyarság szolgálatában.

A képzés — melynek záróakkordja ez év április 24-e és 26-a közé van a tervezve — befogadó helyszíne ezúttal a muzslyai Emmaus kollégium volt.


A szerző felvétele

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..