home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Felhívás termelők részére a Magyarok Kenyere program kapcsán
2015.07.10.
LXX. évf. 27. szám
Felhívás termelők részére a Magyarok Kenyere program kapcsán

A Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége az idén is megszervezi Vajdaságban a búzaadományok begyűjtését a Magyarok Kenyere program keretében. A vajdasági gazdaszervezetek segítségével a búzaadományok begyűjtése folyamatos lesz 2015. augusztus 1-jéig.

Azok a termelők, akik nem tudják a megadott napig leadni adományukat a helyi gazdaszervezeteknél, ezt megtehetik augusztus 1-jén 8 és 12 óra között Zentán, a Dózsa György u. 34. szám alatt.

A felajánlott búzamennyiséget egy helyi malomban fogjuk lisztre cserélni, mely a begyűjtés helyén lesz majd felhasználva, és szimbolikusan csak egy zsák mennyiséget viszünk át Magyarországra az összeöntés ünnepére. Ezt a hagyományos népünnepélyt az idén 2015. augusztus 16-án rendezik meg a mohácsi Szent Miklós Vízimalomban.

Az adományokból a VASZ elnökségének határozata alapján a gyermekekkel foglalkozó intézményeket, az óbecsei, dreai, hajdújárási Lurkóházat, a szabadkai Kolevkát és a Vajdasági Nagycsaládosok Egyesületén keresztül azokat a családokat szeretnénk támogatni, amelyek erre valóban rászorulnak.

A gyermeki mosoly többet ér minden pénznél.

A felajánlásaikkal, illetve a Magyarok Kenyere program aktivitásaival kapcsolatban Zsoldos Brigittától, a szövetség irodavezetőjétől kaphatnak bővebb felvilágosítást. Elérhetősége: 024/817-008 (hétköznaponként 8-tól 13 óráig) vagy 062/800-65-36.

A Vajdasági Agráregyesületek Szövetségének elnöksége

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..