home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Felhívás kistermelők részére!
2015.08.14.
LXX. évf. 32. szám
Felhívás kistermelők részére!

Az idén is megszervezik a 77. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítást és Vásárt (OMÉK) — Magyarország legnagyobb agrárgazdasági rendezvényét —, melyet szeptember 23-a és 27-e között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban rendeznek meg.

A kiállításról bővebb tájékoztatást a következő honlapon kaphatnak: http://omek.itthon.hu/

A Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége együttműködve a budapesti Földművelésügyi Minisztériummal az idén is lehetőséget kapott az OMÉK-on való megjelenésre, mely rendezvény a Kárpát-medencei részen hivatott bemutatni a Vajdaságra jellemző mezőgazdasági és élelmiszeripari termékeket a rendelkezésre álló 25 négyzetméteres felületen.

Várjuk azoknak a termelőknek a jelentkezését, akik a következő kategóriák egyikében állítják elő házilag és kistermelői módszerrel termékeiket, és azokat szeretnék bemutatni nemzetközi szinten is: méz- és méztermékek, alkoholos párlatok (pálinkák), gyümölcsborok, gyümölcslevek, lekvárok, bioélelmiszerek, gyógynövények, fűszerek, tésztafélék, tejalapú készítmények.

A termékeket kiállításra alkalmas csomagolásban, felcímkézve kell bemutatni, ezenkívül megfelelő mennyiségű bemutatkozó anyagról (szórólap, névjegykártya stb.) is gondoskodni kell.

Jelentkezni a helyi gazdaszervezeteknél vagy a Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége irodájában Zentán, a Dózsa György utca 34. alatt lehet Zsoldos Brigittánál a következő telefonszámok egyikén: 024/817-008 (8—13 óra), 062/800-65-36, illetve a v.gazda2006@gmail.com e-mail címen.

A kistermelők jelentkezését 2015. augusztus 31-éig várjuk!

A Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége nevében: Nagy Miklós elnök

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..