Felhívás az Európa Uniós projektmenedzsment alapszintű képzésen való részvételre
2015.09.10.
LXX. évf. 36. szám

A vajdasági magyar civil szervezetek sikerének mondható az európai pályázati rendszerbe való bekapcsolódás elért eddigi mértéke, tekintettel a számos futó IPA projektre. Az EU pályázási lehetőségek folyamatosan nőnek, azonban a képzett szakemberek száma nem elegendő ahhoz, hogy a vajdasági magyar közösség éljen is a kihívásokkal és lehetőségekkel.

A „Háló” Vajdasági Fejlesztési Alapítvány a projektmenedzsment tevékenységre vonatkozó képzéssel szeretne hozzájárulni a megfelelő tudásbázis megteremtéséhez, az elnyert EU-s támogatások, projektek hatékony lebonyolításához és a civil szakembereket fel szeretné készíteni ennek az új szakmának az elsajátítására, bátorítani ezen kihívások vállalására.

A 35 órás magyar nyelvű alap szintű képzés célja a leendő projekt menedzserek felkészítése projektek összeállítására, lebonyolítására és elszámolására. A képzés programja biztosítja, hogy a projektírás szabályainak, eljárásának valamint esettanulmányok megismerésével az érdeklődő munkatársak felkészüljenek a szakmai kihívásokra.

A képzés tervezett időpontja 2015. október-december.  

Az képzésre való jelentkezés feltételei:

  • A pályázónak el kell küldenie a kitöltött jelentkezési lapot, amelyben röviden megindokolja a képzés szükségességét az office@vfhalo.eu címre
  • A pályázó mellékel egy rövid önéletrajzot

A képzésen való részvétel ingyenes, helyszíne Szabadka. A hallgatók száma korlátozott.

A pályázatra való jelentkezés formanyomtatványa a www.vfhalo.eu honlapon található.

A jelentkezés határideje 2015. október 5.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Felhívás rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..