home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Felhívás a katonai nyilvántartásba vételre
2017.01.18.
LXXII. évf. 3. szám
Felhívás a katonai nyilvántartásba vételre

Szerbia Köztársaság Honvédelmi Minisztériumának általános FELHÍVÁSA a katonai nyilvántartásba vételre.

A  katonai, munka- és anyagi kötelezettségről szóló törvény 15. szakasza (Szerbia 88/09 sz. és 95/10 sz. Hivatalos Közlönye) és a katonai, munka- és anyagi kötelezettségről szóló határozat és végrehajtási kötelezettség (Szerbia 100/2011 sz. Hivatalos Közlönye) alapján ezennel felszólítjuk az 1999-ben és az előbb született szerbiai állampolgárságú férfiakat, akik eddig nem voltak regisztrálva, hogy nyilvántartásba vétel céljából jelentkezzenek a honvédelmi minisztérium szabadkai önigazgatási központjának (Szabadka, Raichle Ferenc park 1.) 2-es irodájában.

A katonai nyilvántartásba vétel céljából minden munkanapon, 9-től 15 óráig lehet jelentkezni, 2017. január 16-ától február 28-áig.

Az érintetteknek magukkal kell hozniuk az érvényes személyi igazolványukat vagy bármilyen hivatalos okmányt, mellyel igazolható a személyazonosság.

Külföldön élők esetében elegendő az útlevél, jelentkezni pedig bármelyik szerbiai diplomáciai képviseleten lehet.

Bővebb információ a www.mod.gov.rs honlapon kapható, ahol a formanyomtatvány (VOB-0) is megtalálható.

A honvédelmi minisztérium szabadkai önigazgatási központja

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..