home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Felhívás a XVI. Gyermekszínjátszó Műhelytalálkozón való részvételre
2024.03.08.
LXXIX. évf. 10. szám
Felhívás a XVI. Gyermekszínjátszó Műhelytalálkozón való részvételre

A Vajdasági Magyar Drámapedagógiai Társaság a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet és a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség együttműködésével idén is megszervezi a Gyermekszínjátszó Műhelytalálkozót Bácsfeketehegyen.

2024. április 26–27-én, pénteken és szombaton várják a csoportokat. A rendezvényen a hagyományokhoz híven sor kerül az előadások bemutatására, azok szakmai értékelésére és közös játékra is. A találkozóra tematikai és egyéb tartalmi megkötés nélkül a csoporttagok életkorának, érdeklődésének és képességeinek megfelelő színjátszó előadások, előadásrészletek nevezhetők. Egy csoport akár több előadást is nevezhet.

A XVI. Gyermekszínjátszó Műhelytalálkozón a korábbi évekhez hasonlóan műhelymunkák, közös foglalkozások is várják a fellépő gyermekeket. Ebben az évben a foglalkozások tematikája a színpadi mozgás lesz.

A benevezés határideje: 2024. március 22.

Jelentkezni online kérdőív segítségével lehet: https://forms.gle/SowtCH2as7io47K76 

A Találkozóval kapcsolatban érdeklődni lehet a dramaped@gmail.com címem, illetve Hajvert Lódi Andreánál a 062/84-96-029-es telefonszámon, valamint Jankovics Andreánál 063/89-30-712-es telefonszámon.

Minősítés

A találkozón minősítést azon csoportok előadásai kaphatnak, amelyeknél a csoport vezetője ezt a regisztrációs űrlapon kéri. A minősítés fokozatai: arany, ezüst, bronz minősítés (illetve nem minősült).

Arany minősítés: országos szinten is elismerést érdemlő, figyelemre méltó produkció.

Ezüst minősítés: regionális szinten is elismerést érdemlő, más színjátszó csoportok figyelmébe is ajánlható produkció.

Bronz minősítés: helyi értéket képviselő minőségi gyermekszínjátszó produkció.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..