home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Felhívás a Dr. Bodrogvári Ferenc-díjra való felterjesztésre
2024.03.01.
LXXIX.. évf. 9. szám
Felhívás a Dr. Bodrogvári Ferenc-díjra való felterjesztésre

A címeket és elismeréseket adományozó bizottság, a díszpolgári cím, a PRO URBE elismerés és a Dr. Bodrogvári Ferenc-díj megalapításáról szóló rendelet 5. szakaszának 6. bekezdése (Szabadka Község Hivatalos Lapjának 24/17 – egységes szerkezetbe foglalt szöveg) alapján

Nyilvános felhívást tesz közzé indítványok begyűjtésére a Dr. Bodrogvári Ferenc-díj adományozása céljából szabadka város területén

A DR. BODROGVÁRI FERENC-DÍJ az irodalom, a képzőművészet, a zeneművészet, színház- és filmművészet területén kiemelkedő (40 évnél fiatalabb) alkotóknak adományozható, akik alkotásaikkal és tetteikkel hozzájárultak a város kulturális életének fejlődéséhez, vagy jeleskedtek a kultúra terén hazánkban és külföldön, tekintetbe véve az előző naptári év figyelemre méltó alkotásait.

 

Az indítványnak kötelező elemei:

  1. Az indítványozó neve és kapcsolattartási adatai,
  2. A Dr. Bodrogvári Ferenc-díjra való jelölés megindokolása,
  3. A Dr. Bodrogvári Ferenc-díjra jelölt személy életrajza és kapcsolattartási adatai.

MEGJEGYZÉS: Az indoklással ellátott írásos javaslatokat a Városi Ügyfélszolgálatban lehet átadni, vagy postán elküldeni a következő címre: SZABADKA VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE, SZABADSÁG TÉR 1. A borítékra kérjük írják rá: A DÍSZPOLGÁRI CÍMEKET ÉS ELISMERÉSEKET ADOMÁNYOZÓ BIZOTTSÁG RÉSZÉRE –  DR. BODROGVÁRI FERENC DÍJ, és kötelezően meg kell küldeni elektronikus formában is, a: komisijazvanjaiprizanja@gmail.com  e-mail címre. A beküldési határidő 2024.03.21.

A felhívás szövege megtalálható az önkormányzat www.subotica.ls.gov.rs honlapján.

 

Sergeja Ilić,

a bizottság elnöke

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..