home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Felhívás Zenta Község polgárainak!
Tóth Lívia
2020.04.30.
LXXV. évf. 18. szám
Felhívás Zenta Község polgárainak!

Zenta Község rendkívüli helyzetekkel foglalkozó törzskara felhívja a lakosság figyelmét, hogy továbbra is tartsa be az egészségügyi előírásokat: rendszeresen mosson kezet szappannal, tisztítsa meg kezét alkoholos törlőkendővel, kézfertőtlenítővel.

Elengedhetetlen a szájmaszk viselése zárt helyiségben! A maszkot akkor is viseljük, ha egészségesek vagyunk!

A szigorú korlátozások enyhítése után kiemelten indokolt a védekezés, mivel a vajdasági régió kollektív immunitása gyenge. A törzskar arra kéri a polgárokat, hogy a maguk és családjuk egészségének megőrzése érdekében minimalizálják a kapcsolatokat, kerüljék a családi rendezvényeket, a baráti összejöveteleket és ebben a helyzetben mellőzzék a társasági életet.

Felhívják a figyelmet arra, amennyiben a polgárok az óvintézkedéseket nem tartják be, robbanásszerűen megnőhet a fertőzések száma régiónkban.

Vigyázzunk egymásra!

A helyzetre való tekintettel megkérik a betegeket, akik kemoterápiás kezelésre vagy dialízisre járnak a zentai kórházba, hogy abban az egészségházban, amelyikhez területileg tartoznak, csináltassák meg a szűrést a Covid-19 vírusra és a kapott eredménnyel érkezzenek Zentára a kezelésre.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..