home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Felfrissülés a városban
Bíró Tímea
2020.08.16.
LXXV. évf. 33. szám
Felfrissülés a városban

Nehezen tudjuk igazi nyárként megélni az ideit, hiszen nem szokványos maszkot viselni a hőségben, és az is szokatlan, hogy nem vagy csak bizonyos feltételekkel láthatjuk a tengert. Keressük a kikapcsolódási és a csobbanási lehetőségeket, erre pedig kiváló helyszín a sétaerdei medence, mely július 31-én ismét megnyitotta kapuit a fürdőzni vágyó látogatók előtt.

A medence területén az előírt egészségügyi óvintézkedések betartásával tartózkodhatunk, hogy a minimálisra csökkentsük a fertőzés kockázatát. A belépéskor kötelező a kézfertőtlenítés és a lábbeli fertőtlenítése az erre a célra kihelyezett szőnyegen, illetve lázmérés történik. Tamara Dimitrioski, a Stadion Kommunális Közvállalat igazgatója elmondta, hogy megnövelték a vízimentők és az őrző-védő szolgálatot végzők számát.


Ki ne szeretne megmártózni ebben a hűsítő kékben? (A Stadion Kommunális Közvállalat felvételei)

— A közvállalat munkatársai figyelmeztetik a fürdőzőket a 2 méteres szociális távolság betartására, ahol pedig ez nem oldható meg, ott kötelező a szájmaszk használata. Fontos elmondani, hogy a medencekomplexum területén összesen 800 fő tartózkodhat egyidejűleg, az olimpiai medencében 300 személy, az ovális medencében 6, a gyermekmedencében 3, míg a termálmedencében 9. A júliusi, kéthetes „kényszerszünet” alatt egy szabadtéri edzőpályát létesítettünk a fürdő területén. Az edzőpálya létrehozását Szabadka Önkormányzata támogatta 500 000 dinárral. A fitneszeszközök között párhuzamos korlát, párhuzamos tolódzkodó, haspad, vízszintes létra, kétféle gyaloglógép, valamint függeszkedő húzódzkodó várja a sportolókat és a rekreálódni vágyó polgárokat — tudtuk meg az igazgatótól.

A sétaerdei medence hétköznapokon 6 és 7.30, valamint 11 és 18, hétvégén pedig 6 és 7.30, illetve 11 és 19 óra között fogadja a látogatóit.

A belépő ára változatlan, a felnőttjegy hétköznapokon 110, hétvégén 150 dinár, a gyermekjegy hétköznapokon 50, hétvégén 100 dinárba kerül, míg a nyugdíjasjegy ára 50 dinár. A napozóágy bérlése 50 dinárba kerül, a csúszda egész napos használatáért pedig 150 dinárt kell fizetni.

A Stadion Kommunális Közvállalat várja a fürdőzni és pihenni vágyó polgárokat!


A szabadtéri edzőpálya

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..