home 2024. május 17., Paszkál napja
Online előfizetés
Felelősségteljes politizálás
H. E.
2007.01.10.
LXII. évf. 2. szám
Felelősségteljes politizálás

A párt irodájában pénteken, a párt községi szervezetének nevében Egeresi Sándor elnök méltatta az elmúlt időszakot, kiemelve, hogy a VMSZ a topolyai községben a legfelelősségteljesebb politikai párt. Az elmúlt két és fél év botránymentes politizálásban telt el, ugyanakkor konstruktív politi...

A párt irodájában pénteken, a párt községi szervezetének nevében Egeresi Sándor elnök méltatta az elmúlt időszakot, kiemelve, hogy a VMSZ a topolyai községben a legfelelősségteljesebb politikai párt. Az elmúlt két és fél év botránymentes politizálásban telt el, ugyanakkor konstruktív politikát folytattak, hiszen koalíciós partnereikkel kézzel fogható eredmények születtek az önkormányzat irányításában. Topolyára a toleráns légkör volt jellemző.
Bábi Attila községi elnök arról beszélt, hogy mit tett a párt az önkormányzatban a gazdaság fellendítése, a foglalkoztatottság növelése, a helyi közösségek felzárkóztatása terén. Fehér István, a képviselő-testület elnöke is kiemelte, hogy nyugodt, megfontolt, toleráns légkörben folyt a munka, a koalíció hatékonyan működtetni tudta az önkormányzatot, ennek legutóbbi példája, hogy a jövő évi költségvetést ellenszavazat nélkül fogadta el a testület.
Dr. Szakmány Major Edit, a VMSZ alelnöke, a helyi szervezet elnöke a szociálispolitika keretében hangsúlyozta a gyermekvállalás szükségességét és a nagycsaládosok támogatási rendszerének kialakítását.
Klebecskó Makai Hajnalka a nemrégiben alakult női fórum képviselőjeként szólalt fel, Harangozó Tímea pedig a párt legfiatalabb tagjainak nevében a VaMaSzIF köré tömörülő fiatalok elképzeléseit, az elmúlt hónapok tevékenységét foglalta össze. A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a párt topolyai községi szervezetének 21 köztársasági képviselőjelöltje van.
A VMSZ községi szervezete január 14-én tartja kampányzáró rendezvényét Topolyán a Vásártéri Otthonban, amelyen jelen lesznek a jelöltek, illetve a párt elnöke, Kasza József is.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..